Harald sin Hundeblogg

Agility , Border collie , Gjeting , Agility Judge , Agility Dommer

30 Januar 2009

Lenge siden sist, godt nyttår til alle.

Helgen var ganske «interessant» , jeg ble bedt om å dømme på 1,5 timers varsel siden Per Kirkevold satt fast i snøen på Lørdag.  Banene kom på mail, og så var det bare å kaste seg i bilen.  Og så jeg som hadde tenkt meg en lang frokost før jeg dro til Follostevnet for å se på søkere til rekruttprosjektet.

Slik gikk det ikke, men noen talenter fikk jeg da sett , både nye og «gamle». 

Snart skal vi sende ut beskjed til de som får være med.  Nå har vi fått mange «heite» talenter i agility synes jeg, og håper vi kan hjelpe til med å skape større konkurranse i toppen ved å gi disse litt hjelp.

Som de fleste sikkert har fått med seg ble ikke resultatet i Hopp 1 stor godkjent av meg, og det var leit, men jeg kunne ikke skrive under på en liste som jeg visste var feil.

Alle som har arrangert et stevne har på et eller annet tidspunkt opplevd litt panikk i kulissene med usikkerhet om resultatet er rett .

Det er ingen grunn til å kaste stein i glasshus som det heter.   

Denne gangen gikk det galt, og  håpet er at alle arrangører og utøvere lærer av dette slik at vi kan unngå feil i framtiden.

Tenk bare på en så banal ting som når vi maser om å bære startnummeret synlig, da er ikke muligheten for å skrive på feil ekvipasje like stor som når skriverne må gjette på hvem som er i ringen.Så får arrangørene jobbe med å unngå feil på sin side, og vi som dømmer også selvfølgelig.

Når det først gikk galt synes jeg stevneleder , ringsekretær og de andre funksjonærene beholdt roen, og  har siden behandlet saken på en veldig profesjonell måte. Jeg er helt sikker på at dette ikke skjer igjen i denne klubben.

januar 30, 2009 - Posted by | Uncategorized

1 kommentar »

  1. Håper da vi er under de «heite» talentene !
    Sees på Moelv 🙂 🙂

    Ida

    Kommentar av Ida | februar 6, 2009 | Svar


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: